Kam se podívám, všude večerky, velké obchodní domy, prodejny s nábytkem a cukrárny kde za kus dortu chtějí neskutečné ceny. Kde zmizely ty malé cukrárny, kde točená zmrzlina byla tím nejdůležitějším artiklem? Nevím. A je mi to moc líto. Ty náhražky, které se nazývají pravá italská kvalita, se naši klasické nemůžou vyrovnat.

Proč je to tak těžké

Když jsem byla malá, tak jsem tuto pochoutku jedla denně. Byla vždycky výborná a nemusela jsem pak ani večeřet, jak jsem byla plná. Nevím, proč v dnešní době skoro všechny provozovny přešly na kopečky, které když olíznete, tak Vám spadnou z kornoutku. Není to ono. Podnikání v jakémkoli oboru je dneska těžké, chápu a určitě když se jedná o sezonní výrobky, je náročnost ještě těžší. Proto by měli dnešní politici podporovat malé, regionální podnikatele, které se zabývají výrobou kvalitních českých potravin.

Jako jehla v kupce sena
4 (80%)1